Quatre escoles de dansa de Manresa impulsen una moció per reclamar solucions pel sector

177

Ho fan fet els directors de les quatre escoles de dansa de Manresa, Laura Bataller Arola (de l’Escola de Ballet Olga Roig), Julieta Soler (de l’Escola de Ballet Julieta Soler), Roser Soler Esmet (Escola de Ballet Roser) i Pablo Testa Grosbaum (Ballet Clàssic Manresa), amb l’objectiu d’aconseguir un suport ampli a aquesta iniciativa i preveuen presentar-la al ple municipal de l’Ajuntament de Manresa d’aquest mes de febrer i, posteriorment, a altres municipis de la comarca del Bages.

Els impulsors han explicat en un comunicat que la iniciativa vol deixar constància de les “dificultats que tenen els centres de formació no reglada per mantenir la seva activitat”. 

Recordant que només han pogut recuperar parcialment la presencialitat durant dos dels darrers onze mesos. També han subratllat l’esforç que han fet la majoria de centres per adaptar les seves instal·lacions i funcionament a les noves circumstàncies sanitàries per tal de poder salvar els negocis. Un esforç que, tal com detallen, «ha servit de ben poc, ja que en aquests moments, sense possibilitat de fer classes presencials, molts veuen perillar el seu futur»

Els impulsors fan una crida a les empreses, col·lectius i professionals que treballin en centres de formació no reglada que vulguin sumar-se a la moció sol·licitant més informació i l’accés al formulari d’adhesió a l’adreça mociomanresa@gmail.com abans del pròxim divendres 5 de febrer.