Qualitat individual i caràcter per tombar el Múrcia (85-84)

124

El Baxi Manresa torna a la competició amb victòria per un punt de diferència sobre el Múrcia, 85 a 84. Un partit molt intens i disputat que es va decidir al tram final per petits detalls

El Múrcia va plantejar un partit molt intens i amb molt ritme, especialment a la segona part. Els manresans van treure el caràcter i la qualitat per guanyar l’onzè partit de la temporada a la Lliga Endesa. 

El partit va ser igualat des de l’inici. Múrcia va deixar clares les seves intencions amb una defensa molt dura. Un duel en el qual debutava per part manresana Frankie Ferrari. El jugador va sortir endollat des de bon principi, anotant i repartint assistències de nivell.

Al segon quart, el Baxi va sortir més viu que el seu rival i va obrir una petita diferència en el marcador. Els murcians van abaixar el llistó defensiu i van entrar en una espiral d’ansietat des de la línia de tres. Ara bé, el Manresa no aconseguia marxar del tot en el marcador per les pèrdues i el mal control del rebot defensiu.

A l’inici del tercer quart canviava la dinàmica, els manresans començaven imprecisos per la bona i dura defensa murciana. El partit es descontrolava i Múrcia treia fruits d’aquesta situació. En aquests moments de dificultat, Matt Janning i Rafa mantenien l’equip al partit amb els seus triples.

I a l’últim quart, l’inici no pintava bé pels locals, però Janning amb dos triples seguits mantenia l’equip al marcador, fins i tot, revertia la situació. Al tram final, els manresans encadenaven bones defenses i atacaven amb paciència, trobant les millors situacions ofensives per guanyar el partit. 

Després del duel Pedro Martínez feia una valoració d’aquesta important victòria.

 

Matt Janning, que fa tot just un dia s’anunciava la seva renovació fins a final de temporada, va ser el més destacat per part manresana amb 19 punts i 22 de valoració. Pedro Martínez valorava el seu rendiment

 

Amb aquesta victòria, el Baxi es manté dins el privilegiat grup dels 8 primers classificats a la taula de la Lliga Endesa.