Tot a punt per a la primera Festa Alternativa de Navarcles

201

Navarcles donarà demà el tret de sortida a la primera Festa Alternativa (FAN) en el marc de la Festa Major d’Estiu. Es tracta d’una aposta per a tots els públics, gratuïta i amb l’objectiu de retornar l’ambient al centre del poble, concretament a la Font dels Sobreeixidors.

La festa recupera la tarda de dissabte al Llac de Navarcles amb Humor Amarillo, una activitat que l’Ajuntament va deixar de programar fa uns anys i el seguirà la cercavila del Birracrucis Trapella. La nit de dissabte comptarà amb un doble concert de la mà de Stereo Freaks (punk rock d’Olesa de Montserrat) i de El Quinto Carajillo (rumba de Sant Joan de Vilatorrada) amb DJs que amenitzaran el final de la nit. Diumenge hi haurà un vermut electrònic i un concert acústic amb Raimon & Garfunkel i el Piltrafilla, un trio que versiona clàssics amb una mirada pròpia totalment irònica. La programació culminarà amb un dinar popular a la Font dels Sobreeixidors.

L’organització explica què és el que els ha motivat a engegar aquesta primera FAN i que no es tracta d’una contraprogramació de la Festa Major d’Estiu sinó una manera d’enriquir-la. Carmina Oliveres, de l’Associació Dones Navarcles (ADN), ha explicat a Ràdio Sant Fruitós que aquesta es tracta de la primera llavor i que esperen que la FAN vagi creixent.

Les entitats que organitzen aquesta primera edició de la FAN són l’Associació Dones Navarcles (ADN), el Centre Excursionista de Navarcles, Jarto Jartorius i la CUP. També hi col·laboren Més Mingu Esports i el bar El Pintxo.