Puigdemont a Sallent: “ara amb teatre no hi haurà ningú que us pari”

143

El President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha inaugurat aquest vespre l’equipament municipal Cal Carrera. Ha tallat la cinta inaugural acompanyat de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, el conseller de Cultura, Lluís Puig, l’alcalde de Sallent, David Saldoni, i la regidora de Cultura, Anna Fernández. A la presentació hi han assistit més de 500 veïns del municipi.

Durant la presentació de la sala polivalent, Puigdemont ha assegurat que era un “privilegi” poder inaugurar un equipament com aquest, ja que “la conquesta de la llibertat la fem amb cada teatre.” També ha remarcat que l’ha sorprès el que era capaç de fer el poble sallentí – fent referència a l’espectacle “El Retaule dels Embotits” – sense un espai d’arts escèniques i ha afegit que “ara amb teatre no hi haurà ningú que us pari.”

L’alcalde de Sallent, David Saldoni, ha insistit en el caràcter polivalent de Cal Carrera, que estarà a la disposició de totes les entitats del poble. A més, ha afegit que vol “crear sinèrgies amb altres espais de la comarca per mirar més enllà del municipi i contribuir perquè la Catalunya Central sigui un espai de referència.” D’altra banda, la Presidenta de la Diputació ha felicitat als sallentins, ja que, assegura que han “prioritzat bé les inversions, perquè és evident que el teatre era necessari.”

La inauguració ha comptat amb diferents representacions escèniques, com una versió reduïda de l’espectacle “El Retaule dels Embotits.”