El grup polític ja ha fet efectiva la denúncia a la junta electoral

El PSC de Sant Fruitós de Bages ha denunciat davant la Junta Electoral, que els llaços grocs continuen a la façana de l’Ajuntament, i, per tant, el partit considera que l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, ha incomplert el requeriment fet per la Junta, al no retirar els llaços grocs de la façana, tapant-los amb una gran pancarta i dues fotografies d’un conegut rentavaixelles.

Tomás Casero, portaveu del PSC Sant Fruitós ha explicat el motiu de la denúncia a Ona Bages. “La junta electoral va dir que s’havien de retirar els llaços, no que s’havien de tapar. La pancarta la va posar l’alcalde sense consensuar-ho amb ningú va ser una decisió unilateral. Nosaltres considerem que és una falta de respecte amb els ciutadans de Sant Fruitós. Hem presentat una denúncia a la junta electoral de zona, denunciem que no s’hagin retirat els llaços i, a més a més, la pancarta, que és totalment ofensiva per molts ciutadans de Sant Fruitós. Ens agradaria saber qui sufraga la pancarta, si la paguen tots els ciutadans del poble, això podria ser una irregularitat”.

Segons la nota emesa pel partit, “aquest fet és un menyspreu per molts ciutadans de Sant Fruitós que no es mereixen un desacatament absurd a la Junta Electoral”. El grup ha sol·licitat informació de com s’ha pagat la pancarta, per si aquest fet comportés alguna irregularitat.