El PSC Sant Fruitós organitza l’acte de campanya electoral per a les generals ‘Fes que passi’ al Teatre Casal Cultural

170
L'acte 'Fes que passi' del PSC al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages
L'acte 'Fes que passi' del PSC al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages

Miquel Iceta, primer secretari del PSC va ser el convidat d’honor, acompanyat de Cristòfol Gimeno, Tomàs Casero i Cristina Murcia

El PSC Sant Fruitós va organitzar aquest dilluns l’acte ‘Fes que passi’ al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages.

En plena campanya de les eleccions generals del 28 d’abril, hi van prendre la paraula Miquel Iceta, primer secretari del PSC, Cristòfol Gimeno, primer secretari de la Federació del Bages, Berguedà i Solsonès, Cristina Murcia, candidata a l’alcaldia de Sant Fruitós de Bages i Tomàs Casero, regidor i candidat pel PSC al Congrés dels Diputats. La candidata a l’alcaldia del PSC Sant Fruitós, Cristina Murcia, ho ha explicat a Ona Bages. “L’acte va anar molt bé, el teatre estava gairebé ple. Ens han acompanyat alcaldables de la comarca del Bages, del Berguedà i del Solsonès. S’ha parlat en clau de campanya de les generals i de la importància de votar, de no quedar-se a casa”.

La campanya electoral de les eleccions generals és del 12 d’abril fins al 26. En el cas de les municipals és del 10 al 24 de maig.