Prova de foc per un Baxi Manresa amb dues baixes importants

140

El Baxi Manresa rep demà (21.15h) lIberostar Tenerife en un partit corresponent a la jornada 11 de la Lliga Endesa. Un duel que promet bàsquet de qualitat entre dos dels millors equips d’aquest inici de competició. Els canaris només han perdut un partit a la lliga, davant el Barça, i ocupen la segona posició a la taula per darrere el Reial Madrid – això sí, només han jugat 8 partits per les afectacions de la Covid-. En canvi, els manresans ho han jugat tot i el seu balanç és de sis victòries i quatre derrotes. Això els col·loca en una privilegiada sisena posició a la taula.

Pel duel de demà Pedro Martínez no podrà comptar amb dos jugadors molt importants. D’una banda, Eulis Báez amb un trencament del bíceps femoral de la cama dreta que l’apartarà un temps de les pistes. I no tan greu però si preocupant pel seu tècnic és la lesió de Guillem Jou amb un esquinç de turmell. Báez està descartat per demà i Jou ho té complicat. Amb tot, Pedro Martínez reconeix que és pessimista, però que l’equip l’ajuda a tenir ànims.

Davant, el Manresa s’hi trobarà a un dels millors atacs de la lliga i al jugador més valorat de la competició: Giorgi Shermadini amb 24,1 crédits de mitjana. 

El duel s’ha avançat a dijous arran de l’ajornament de partits que ha patit el conjunt canari a causa de la Covid-19 i que han estat reubicats.