El ple de Sant Fruitós empata en la reforma del polígon de Santa Anna i vota un segon cop per tirar-la endavant

150

El ple de Sant Fruitós va votar dues vegades el punt perquè faltava una regidora en la primera votació, que va haver de marxar per problemes de salut.

Els regidors i regidores votaven dijous l’aprovació inicial de la Modificació puntual del Pla General d’Ordenació Municipal en l’àmbit del polígon industrial de Santa Anna. Una modificació que és el primer pas perquè l’Ajuntament pugui fer la recepció del polígon, un batibull burocràtic que s’arrossega des d’anys enrere.

Defensava la importància de la modificació puntual del PGOM l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés.

Una regidora va abandonar la sala per problemes de salut mentre es feien els torns de paraula. La votació va quedar amb 6 vots a favor de PSC i GfP i 6 abstencions d’ERC i CiU. Un resultat que va sorprendre els regidors i el públic a la sala de plens.

La regidora va tornar al ple i el punt es va aprovar com a sobrevingut. El sentit del vot de CiU va canviar de l’abstenció al vot en contra, perquè creien que el punt ja s’havia votat i consideraven suficient la primera votació. Tot i això, la modificació es va aprovar amb 7 vots a favor de GfP i PSC i les 2 abstencions d’ERC.

Imatge. Polígon de Santa Anna