Iniciem la jornada amb el cel mig cobert de núvols baixos, encara què farà net ràpidament i el Sol tornarà a ser ben present. L’ambient és poc fred al matí, amb temperatures mínimes que han pujat i amb màximes que també ho faran al migdia, amb valors que se situaran entre els 22 i 26ºC. A la tarda podran créixer algunes nuvolades que en tot cas no deixaran pluja.

Demà divendres tornarem a començar el dia amb algunes boires a l’interior, totalment transitòries perquè de seguida s’imposarà el Sol. Tot i això, circularan bandes de núvols alts i a la tarda creixeran de nou nuvolades a comarques del Solsonès i Moianès, totalment inofensives al seu pas. Les temperatures no decauen i continuen pujant, tant les mínimes que seran suaus com les màximes cada cop més estiuenques.

De cara als pròxims dies, el pic de calor se situarà durant el pròxim dissabte, on esperem un dia quasi estiuenc perquè es podran assolir els 30ºC als punts més càlids de la depressió central. Per tant, ja parlem de calor en sí però no fins gaire més enllà, on aquest diumenge ens arriba un canvi de temps que farà baixar la temperatura a tot el territori.