BERTA RUIZ.

El projecte “Turn On” obra una segona convocatoria per als joves que ni estudien ni treballen. Després de l’èxit de la primera edició, l’Ajuntament de Sallent convoca un altre procés de selecció per seguir amb el projecte.

L’objectiu és el d’introduïr als sallentins d’entre 16 i 25 anys al món laboral participant en la reforma d’un edifici municipal. Els joves reben una formació teòrica i pràctica per aprendre els oficis de la construcció, la fusteria, la lampisteria, la pintura i la jardineria.

Serà una comissió avaluadora qui durà a terme el procés selectiu valorant la situació social, personal i familiar del sol·licitant, i l’interès i actitud en l’entrevista personal. Durant la realització del projecte s’atorga una ajuda econòmica als joves integrants.

Els interessats es poden dirigir a les oficines municipals fins el 15 de juliol per omplir una instància i fer entrega del Currículum Vitae, una carta de presentació i una fotocòpia del DNI. Tal com explica Ramon Garcia, els sallentins sel·leccionats rehabilitaran la Caseta de Contramestres que, des de fa dos mesos, ja s’està reconstruint i s’espera que es finalitzi a principis del 2017.

Imatge cedida per “InQUIets”