Progrés Municipal veu urgent fer una auditoria externa a la residència de Cal Jorba

135
Fina Rodríguez, Xavier Arcos i Rosa Pérez (d'esquerra a dreta) de Progrés Municipal
Fina Rodríguez, Xavier Arcos i Roser Pérez (d'esquerra a dreta) de Progrés Municipal

La número dos de la llista, Fina Rodríguez, ho va explicar en una entrevista a Ràdio Santpedor

Progrés Municipal reclama fer una auditoria externa a la gestió de la residència de Cal Jorba que gestiona l’empresa Onada, i fer ajudes “directes” als que realment necessitin una plaça i no se la puguin permetre.

Així ho va explicar ahir Fina Rodríguez, número dos a la llista del partit, en una entrevista a Ràdio Santpedor en què es va titllar de “catàstrofica” la situació de la residència, que està immersa en un litigi administratiu amb l’Ajuntament pels comptes anuals. Rodríguez creu que és urgent fer una auditoria externa per comprovar l’estat real dels números.

A l’entrevista també hi van participar Rosa Pérez, número tres a la llista del partit, i Xavier Arcos, número 7; però no el cap de llista, Ferran Tarazona. Tots tres membres del partit van posar sobre la taula altres temes del seu programa com fer una consulta per decidir l’ús dels espais de Cal Clarassó, la voluntat de baixar els impostos de les deixalles, o la necessitat d’agilitzar els tràmits amb la Generalitat per la nova escola La Serreta i l’ampliació de l’institut d’Auro.

ESCOLTA L’ENTREVISTA SENCERA: