Progrés Municipal presenta llista renovada a Santpedor per les municipals

144
Presentació de Progrés Municipal a Santpedor
Presentació de Progrés Municipal a Santpedor

La formació que encapçala Ferran Tarazona no té intenció de “perdre ni un minut” amb temes de política general, com el procés independentista

La Capella de Sant Andreu de Santpedor va acollir la presentació oficial de la llista per les eleccions municipals de Progrés Municipal, en el primer dia de campanya, divendres passat.

Ferran Tarazona, que encapçala la candidatura, va presentar un per un a la resta d’integrants de l’equip. Així, qui ha sigut cap de llista de la formació en les dues últimes legislatures, Fina Rodríguez, es queda aquest cop com a número dos. També l’acompanyen Rosa Pérez, llicenciada en ciències geològiques, David Casellas, enginyer de telecomunicacions que ha acompanyat Fina Rodríguez a l’oposició en l’última legislatura, i Jamina Font, que és administrativa.

En la seva presentació Ferran Tarazona va parlar de la voluntat del partit de fer un “contracte electoral” segons el qual es comprometen portar a terme tots els seus projectes dins de al propera legislatura. A més, va remarcar que des de la seva formació, vinculada al PSC, “no perdran ni un minut parlant de política general”, com ara el procés independentista.