Primeres reaccions dels representants polítics a l’ocupació de l’Ateneu Ca la Teia

127
Ateneu popular Ca la Teia

L’Ateneu Popular de Ca la Teia ha generat les primeres reaccions al consistori. L’equip de govern, liderat per Esquerra Republicana s’ha mostrat conciliador amb la iniciativa de l’Ateneu en paraules de l’alcaldable Xavier Codina: “han vist un espai lliure que s’estava malmetent i l’han ocupat per desenvolupar la seva activitat. Si el rehabiliten i el propietari no s’hi oposa doncs endavant”.

Per la seva banda, Xavier Claus, de Convergència i Unió, apuntava que “potser ha faltat comunicació i capacitat de cedir una mica, tot i que tampoc he pogut seguir de prop les negociacions”, i agegia que “el tema de les entitats és un dels problemes que s’hauran d’afrontar seriosament en el proper mandat. Poder donar un espai a cada entitat és impossible, hem de pensar i ser imaginatius per crear espais polivalents que es puguin compartir”

La decisió d’ocupar l’edifici del carrer convent sorgeix, segons els integrants de la nova entitat, en truncar-se les negociacions amb l’ajuntament per la cessió d’un espai municipal per a desenvolupar la seva activitat.