‘Primer programa de l’any’ Esport i Punt 04/01/2021

153

Dilluns 4 de gener del 2021 programa número 178, primer programa de l’any, del magazín esportiu Esport i Punt d’Ona Bages que fem des de Ràdio Sant Fruitós i OnaBages. Un programa en el qual repassem les noticies més destacades del dia d’avui i també de tota la setmana al Bages, Moianès i Solsonès.

A l’espai de tertúlia, avui amb el David Vila, president de la SFEF i com sempre també hi serà el Lluc Grandia. A més tenim esport en directe. El Manresa Futbol Sala juga al Pujolet contra el Club Natació Sabadell. Partit per decidir el líder del subgrup 3a de la SEGONA DIVISIÓ NACIONAL B. El Lluc tindrà un ull posat en el partit.

Després a la segona part del programa recuperem l’entrevista d’aquest matí que li hem fet a La Central, al campió d’espanya de trampolí, el Robert Vilarasau. El gimnasta de l’Egiba es va proclamar campió d’aquesta modalitat de gimnàstica artística el passat 20 de desembre a Valladolid. La seva primera medalla d’or a nivell estatal. Sabem com ha encaixat la victòria aquest jove gimnasta.