DAVID COMAS. –

Temps inestable el dissabte a la tarda i més tranquil diumenge i dilluns. Així serà el temps que tindrem aquest cap de setmana i el dilluns festiu.

Després d’una setmana força inestable, avui divendres tarda amb tronades, sobretot al Nord i est del Bages i al Moianès – Moià ha enregistrat 8L/m2, Sallent 2.2 L/m2- esperem un dissabte semblant a la jornada d’avui. Per tant, tindrem alguna boira matinal al Pla de Bages degut a l’alta humitat provocada per les pluges. Però, de fet, esperem una jornada força estable fins a mitja tarda. Amb unes temperatures màximes entre els 21 i els 23°C, més nuvolades a la tarda amb la possibilitat novament d’algun xàfec sobtat, sobretot amb més probabilitat cap al Moianès i cap al Nord-est del Bages.
Diumenge esperem un dia força assolellat, amb algunes nuvolades a la tarda que creiem que no deixaran pluja. Màximes sense canvis.
I per dilluns tindrem temps assolellat en conjunt, novament amb nuvolades cap al nord de tarda i amb màximes que voltaríen els 20 a 22°C.