El carnaval de Sant Fruitós de Bages ofereix propostes pel públic jove i el public familiar

148
El Carnaval de Sant Fruitós de Bages 2018. Fotografia: Àrea de Joventut de l'Aj. de Sant Fruitós de Bages
El Carnaval de Sant Fruitós de Bages 2018. Fotografia: Àrea de Joventut de l'Aj. de Sant Fruitós de Bages

Aquest dissabte Sant Fruitós de Bages celebrarà la tradicional festa del Carnestoltes amb dues propostes; una pel públic familiar a la tarda i una altra pels joves a la nit.

La cercavila familiar començarà a les 5 de la tarda des de la plaça Alfred Figueras amb l’animació del grup de percussió local Batukada Shangó que juntament amb els tabalers Asmodaics i Golatiers acompanyaran als assistents durant la rua que continuarà pels carrers Casajuana, Sant Benet, Padró, Joan XXIII, Eugeni d’Ors, Arquitecte Gaudí i Germàn Duràn, per acabar finalment al Pavelló Municipal d’Esports on pels volts de 2/4 de 7 de la tarda petits i grans podran gaudir de l’animació infantil dels Avui fem Pop. Durant la rua familiar, un equip de Televisió de Catalunya enregistrarà imatges per a la realització de l’espai ‘Tots som súpers’ del Canal Super3.

El torn del públic jove serà a partir de 3/4 de 10 de la nit, també a la plaça Alfred Figueras, on s’iniciarà la Rua Jove que passarà pels carrers Casajuana, Sant Benet, Padró, Sallent, Balmes, Joan XXIII, Eugeni d’Ors, Arquitecte Gaudí i Germàn Duràn, per acabar també al Pavelló Municipal d’Esports. Jordi Carulla, tècnic auxiliar de Joventut de l’Aj. de Sant Fruitós de Bages, explica les diferents propostes proposades.”Diferenciem entre la rua familiar, o la part més familiar, de la juvenil. A la tarda tenim la rua amb les famílies que acabarà amb un concert familiar. Més cap a la nit tenim una rua similar però que és purament per joventut, que acaba també amb un concert que és el que tanca la festa”.

La traca final serà la gran revetlla-concert amenitzada per la Mashup party Band i els DJ’s locals Arzzett i Berna que posaran el colofó final. Les entrades per la revetlla-concert jove es poden comprar de forma anticipada per 3 euros al NexeJove o el mateix dia al Pavelló d’Esports, per 5 euros.