Presó provisional comunicada i sense fiança per al presumpte autor de l’assassinat de la seva parella a Manresa. Els Mossos el van detenir dilluns i aquest dimecres s’ha negat a declarar davant el jutge. 

Recordem que la mort es va produir fa 10 dies, però no va ser fins fa 3 que el cas no va sortir a la llum per violència masclista. Després de l’anàlisi, els metges forenses van certificar que la dona no havia mort per accident. De fet, els responsables de la investigació defineixen el principal sospitós com una persona “agressiva”.

Segons les primeres hipòtesis, l’acusat i la víctima eren a una festa on també hi havia l’exparella d’ella. L’acusat hauria tingut un atac de gelos i en arribar a casa, hauria trobat unes converses al telèfon de la víctima on parlava amb l’exparella. A continuació, hauria tornat a la festa dient que la dona estava dormint i sota els efectes de l’alcohol, cosa que el jutge descarta, perquè no tenia restes d’alcohol en sang.

Al matí, en tornar a casa, l’acusat va obligar al seu amic a trucar a la policia i els expliqués que, la nit anterior, en plena discussió, ella havia caigut per les escales. Els forenses, però, van trobar múltiples indicis per descartar aquesta possibilitat com per exemple, que a dins de l’immoble només hi havia un parell d’esglaons, que separen el menjador de la cuina. També van poder certificar que la mort va ser provocada.