El President Puigdemont assenyala Sant Fruitós com a ‘singular’ en la seva visita al municipi

100
Imatge d'Adrià Rodríguez https://www.facebook.com/ARVFoto/

El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha visitat l’empresa Denso de Sant Fruitós, en el seu 25è aniversari de la implantació de la multinacional japonesa a la comarca del Bages i després ha firmat el llibre d’honor a l’Ajuntament.

La visita a la fàbrica de components electrònics de l’automoció era a primera hora del matí, amb el director de la filial, Josep Manel Giménez -primer president no japonès de l’empresa des de la seva implantació a Catalunya el 1991- treballadors i diversos representants, així com l’alcalde de Sant Fruitós i la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà.

Adrià Rodríguez V. Fotografia
Adrià Rodríguez V. Fotografia

DENSO té una plantilla de 700 professionals, va tancar el 2015 amb vendes per valor de 270 milions d’euros i la seva previsió és assolir els 290 milions d’euros pel 2016. A més, l’empresa celebra avui un dinar amb tots els treballadors a Món Sant Benet.

Adrià Rodríguez V. Fotografia
Adrià Rodríguez V. Fotografia

A mig matí, Puigdemont ha anat a l’Ajuntament a signar el llibre de visites. L’alcalde Joan Carles Batanés i els tinents d’alcalde de l’ajuntament i diversos ciutadans l’han rebut a la plaça. L’equip de govern, la resta de regidors municipals i alguns treballadors l’esperaven a la sala de plens.

El President Puigdemont ha destacat que Sant Fruitós de Bages és un municipi singular, ja que combina la tradició, exemplificant-ho amb Sant Benet de Bages – referint-se sobretot a la visita que va fer dimecres dins dels actes de l’Any Ramon Casas- amb la modernitat, posant com a referent la visita que ha fet a les instal·lacions de DENSO unes hores abans. En aquest sentit ha destacat que “és el què ha de fer el país, no perdre les arrels però seguir avançant”.

Per la seva banda, l’alcalde del municipi, Joan Carles Batanés, ha agraït al President la seva visita i ha destacat que Sant Fruitós de Bages és un poble motor.

Per acabar, Puigdemont ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i s’ha emportat dues pilotes de bàsquet i dos clauers commemoratius de Sant Fruitós de Bages, Ciutat del Bàsquet Català 2016 i dos llibres de la història del municipi.

Catpress
Catpress

Imatge de portada d’Adrià Rodríguez V. Fotografia