Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Presenten una campanya per accelerar el creixement de petites i mitjanes empreses al Moianès

El Consorci del Moianès obre una nova convocatòria per apuntar-se al programa ‘Accelera el creixement’. Una iniciativa de la Diputació de Barcelona per donar suport a petites i mitjanes empreses de la comarca. 

Concretament, l’ajuda està destinada a negocis i empreses de 3 o més treballadors que alhora tinguin 5 o més anys d’antiguitat. L’objectiu de la campanya és implementar un projecte de creixement que aporti a les petites i mitjanes empreses el coneixement i les claus per poder avançar. 

El Consorci del Moianès ha anunciat que deixa fins el 7 de juny com a límit per presentar les candidatures. El programa “Accelera el creixement” està organitzat des de la Diputació de Barcelona i l’associació Pimec. Té una durada de 9 mesos i consta de més de 70 hores de suport a l’empresa. Aquest termini s’estructura en tres fases: la primera, on es seleccionen les empreses participants; la segona, on es reflexiona i s’elabora el pla de creixement; i la tercera i última, que consisteix en donar suport a l’execució del pla. 

A més, el programa està subvencionat en un 90% per la Diputació de Barcelona. D’aquesta manera, el pla de creixement tindrà un cost per a l’empresa de només 500 euros. Per a més informació, el Consorci va fer ahir a la tarda una xerrada informativa i ara posa a disposició la pàgina web “acceleraelcreixement.com”.