Presentacions dels llibres ‘Els amants de la rambla del Celler’ i ’50 anys de la Coral Escriny de Santpedor”

135
Sant Jordi 2017 a Santpedor
Sant Jordi 2017 a Santpedor

Santpedor fa bullir la prèvia de Sant Jordi amb la presentació de dos llibres

Santpedor ja escalfa motors de cara a la diada de Sant Jordi. Per anar fent boca aquest final de setmana es donaran a conèixer dos llibres. Avui dijous, Víctor Alexandre presentarà el seu llibre ‘Els amants de la rambla del celler’ a les 19h a la Capella de Sant Andreu. Un relat extraordinari que contraposa la tendresa a la cruesa més extrema, i on es mostren sense embuts les extorsions actuals del mòbbing immobiliari i es denuncia la depravació dels abusos sexuals a menors. En aquest entramat de tendresa i cruesa, un personatge real nascut a Santpedor, Josep Bailina, que va estar tancat a Mauthausen, apareix en un capítol de la novel·la i ens apropa a la seva trama.

Llibres dels 50 anys de la Coral Escriny

I demà divendres serà el torn pel llibre dels 50 anys del a Coral Escriny de Santpedor. Un text que han escrit Francesc Vila i Monterrat Xixons. Tots dos són membres de la coral i tenen experiència escrivint llibres sobre el poble. Vila ha estat coautor de diferents publicacions a la dècada dels 90 sobre Santpedor que e svan publicar dintre la col·lecció Santpedor a l’abast. “El Barri Antic: present i futur” (1994); “Arquitectura territorial, medi natural i desenvolupament urbà al Pla de Bages” (1996). Més recentment al 2014 va escriure el llibre “Anton Vila i Sala (1863-1936)” també publicat dintre la col·lecció Santpedor a l’abast. Xixons, per la seva banda, va publicar l’any passat el llibre ‘Mirades de futbol’, editat per l’Ajuntament de Santpedor. Una obra que repassa els 100 anys d’història del Club de Futbol Santpedor.

La presentació d’aquest llibre, que fa un repàs a les 5 dècades de la coral de Santpedor en una primera part i dedica una segona part a la relació del cant coral amb el poble, serà divendres 20 de març a les 19:30h a l’Auditori del Convent de Santpedor. Durant l’esdeveniment, a més, està previst que la Coral Escriny faci una actuació cantant el tema ‘El Mirador’.