El 16è número de la col·lecció de contes porta als gegants de Sala i Ricardis de Sant Fruitós a la Cavalcada dels Reis d’Orient

622
Imatge: il·lustració de la col·lecció del 2016, obra de Galdric Sala
Imatge: il·lustració de la col·lecció del 2016, obra de Galdric Sala

La presentació del conte es farà aquest divendres a les 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal

La Biblioteca de Sant Fruitós de Bages acollirà aquest divendres, a les 6 de la tarda, la presentació del conte ‘Sala i Ricardis i l’Express d’Orient’ dins la col·lecció de contes que edita l’Ajuntament del poble.

En el 16è número de la col·lecció de contes de Sala i Ricardis, els gegants de Sant Fruitós, s’endinsen en el seguici de la Cavalcada de Reis on es troben amb el tren l’Express d’Orient, que transporta la il·lusió a tots els nens i nenes del municipi. ‘Sala i Ricardis i l’Express d’Orient’ es presentarà públicament demà a la tarda a la sala polivalent de la biblioteca municipal, amb la narració teatralitzada del conte a càrrec de Maria Navarrete. Ho ha explicat a Ona Bages, Xavier Racero, regidor de Cultura. “Maria Navarrete escenificarà la història i les aventures del Sala i Ricardis en aquesta edició. Podrem gaudir-ne amb la presència dels seus autors, que podran signar per a aquells que adquireixin el conte el dia de la presentació. També hi haurà el dossier per colorejar que ja vam estrenar en anteriors edicions com a complement del conte dels gegants”.

Un cop finalitzada la narració, els santfruitosencs creadors del conte, que són l’autora Rosa Camprubí, l’il·lustrador Galdric Sala i Pep Creus en l’àmbit del disseny, explicaran als assistents el procés creatiu del conte i signaran els exemplars a aquelles persones que ho desitgin. El mateix dia de la presentació es podrà adquirir el conte i es donarà com a obsequi una versió per pintar.