Dies després que el govern de Sant Fruitós afirmés que no podien finançar l’actual projecte del nou pavelló municipal, les entitats del poble reaccionen amb preocupació. És el cas de l’ASFE, una de les entitats amb més llicències esportives del poble i que més utilitza l’actual pavelló. Una instal·lació que s’ha quedat petita pel gran volum d’esportistes que hi entrenenen (vora dels 400 entre el bàsquet i el vòlei).

La seva presidenta, Eva Fàbregas, feia una crida al govern per desencallar la situació. Són declaracions a l‘Esport i Punt d’Ona Bages.

De fet, la realitat ara mateix és complicada perquè han hagut de crear dos equips més perquè cap nen o nena es quedi sense jugar, ja que, per espai, no hi cabien tots amb els actuals equips. Una realitat cada vegada més complicada

L’Eva Fàbregas intenta ser positiva, malgrat que esperaven que aquest 2023 s’hagués desencallat ja la situació. I, res més lluny de la realitat, el projecte de nou pavelló ara mateix sembla més lluny que a prop. 

Més enllà d’això, un dels seus propòsits o idees era crear una Comissió social perquè el club estigui viu més enllà de l’esport. En aquest sentit, ha impulsat tota una sèrie d’iniciatives com els espectacles al descans dels partits perquè l’experiència sigui més divertida. El seu objectiu és atraure més famílies i més jugadors i jugadores del poble. 

Fàbregas és presidenta des del passat mes de juny, quan li va agafar el relleu al Xavier Navarro (l’actual regidor d’esports). Fàbregas formava part de la junta anterior i des que és presidenta ha decidit impulsar tota una sèrie d’iniciatives socials.