Precaució, avui s’arribarà al pic de l’onada de calor

84

Iniciem el divendres amb una temperatura suau similar a la d’ahir, després que ahir es tornessin a superar els 40ºC en alguns punts. I atenció perquè avui encara pot pujar una mica més arribant al pic de l’onada de calor. Els valors màxims novament voltaran els 40ºC a molts punts i l’ambient serà molt calorós. En aquest sentit, el Servei Meteorològic de Catalunya té activats avisos per Calor a tota la Catalunya Central. I tot plegat acompanyat de sol o resol amb bandes de núvols alts i alguna nuvolada d’evolució al sector nord sense més conseqüència.

Demà dissabte, jornada radiant amb domini del sol arreu. Pel que fa a la temperatura diürna, començarà a baixar, però ho farà tímidament. Precaució perquè les màximes encara es mouran entre els 34 i 38ºC. Per tant, ambient càlid però una mica menys que el d’avui.

I de cara als pròxims dies, els termòmetres continuaran baixant una mica més, però no s’espera cap refrescada contundent ni molt menys. Valors de ple estiu al voltant dels 35ºCperò tampoc tindrem ni de bon tros la calidesa d’aquests dies. Amb tot, el temps serà tranquil i assolellat i pot ser amb algunes tronades de tarda a mitjans de la setmana vinent.