Noelia Aliste i Raquel Casas, powerlifters: “Ens hem classificat pel campionat estatal, tenim set setmanes per preparar-lo”

144
Raquel Casas (esquerra) i Noelia Aliste (dreta)

La Noelia Aliste i la Raquel Casas van participar al campionat català de Powerlifting i pressió en banc disputat a Esplugues de Llobregat aquest dissabte. Ho van fer com a membres de l’equip Improve Manresa, entrenades per Juanjo Pérez i Fran Ferrete. Era el seu debut en una competició d’aquestes característiques i totes dues van acabar pujant al podi.

Noelia Aliste de Súria, Campiona de Catalunya categoria Master1 -57kg i tercera classificada en absolut per punts IPF: “Tot anava sortint bé, l’adrenalina estava a tope, les ganes també i va acabar amb el resultat que hem tingut”

La Noelia va fer el record (no oficial), d’aixecament de pes mort amb 135kg. “Ho vaig calcular i és dues vegades i mitja el meu pes corporal, espero fer-lo oficial al campionat d’Espanya”.

Raquel Casas d’El Pont de Vilomara, subcampiona de Catalunya en la categoria sènior de -57kg: “Jo no m’ho esperava gens, jo pensava que acompanyava a la Noelia al podi i també hi vaig acabar pujant, vaig al·lucinar molt”.

Les dues esportistes participaran al campionat estatal el proper 5, 6 i 7 d’abril.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor: