Pot ploure una mica aquest vespre, dissabte inestable i diumenge dia radiant

113

Les temperatures mínimes han pujat una mica avui fruit de núvols que ens han visitat ja de matinada. Els valors a primera hora del matí han estat els següents: Sallent 4.5ºC, el Serrat de Castellnou 5.5ºC, Santpedor, Sant Fruitós i Sant Vicenç de Castellet 6.0ºC.

Esperem una tarda amb força núvols tot i que amb ressol a estones. De cara al vespre i la nit pot caure algun xàfec, en principi deixant poca aigua. Xàfecs que s’atansarien des de ponent. Les temperatures màximes situades entre els 16 i els 18ºC a la major part de la comarca.

De cara a demà dissabte dia força insegur. Ja de bon matí tindrem molts núvols i entre el migdia i la tarda pot descarregar algun xàfec o tempesta puntualment moderat, més probable com més a l’est i de la comarca, sense descartar que algun d’ells afecti el Pla de Bages. Les temperatures màximes enre 2 i 3ºC més baixes que avui. Per diumenge s’espera un temps assolellat i amb temperatures màximes més altes, pròximes als 20ºC.

Foto: fotografia de l’amic Jordi Peró de Tremp de diumenge passat. Tot mirant cap al Congost de Mont-rebei (entre la Ribagorça aragonesa i el Pallars Jussà) amb la boira al fons de la vall.