“Posa’t en marxa” organitza una sortida al Pedraforca

131

El Grup Excursionista “Posa’t en Marxa” ha organitzat una sortida per pujar al Pedraforca el pròxim dia 17 de juny.

La pujada al cim de 2.498 m, aquest any està previst fer-la pel coll del Verdet, des de Saldes i passant pe refugi Lluís Estasen i la posterior baixada per la tartera de Saldes.

La trobada serà a les 5.50h del matí, al Bosquet, per tal de sortir puntualment les 6 del matí i ser a les 7 al Mirador del Pedraforca, a Saldes per iniciar la pujada. Abans de fer el cim, però, es farà una parada al coll del Verdet per esmorzar. Paral·lelament a la pujada, també s’ha organitzat una caminada alternativa de Saldes a Gresolet. La sortida, en aquest cas, serà a les 7.35 h del Bosquet.

En acabat, hi haurà el dinar de germanor per a tots aquells que hagin fet la reserva abans del 12 de juny. L’organització recomana portar esmorzar i força beguda i també calçat i proteccions adequades (crema solar, ulleres, impermeable, …).

Propera sortida de cap de setmana al Pirineu Aragonès. Pic d’Alba (3.112 m)

El Grup Excursionista Posa’t en Marxa està preparant una sortida pel cap de setmana del 28 al 29 de juliol al Pirineu Aragonès per pujar al Pic d’Alba de 3.112 m d’alçada. Pels que no vulguin pujar al cim, hi haurà caminada alternativa per l’entorn. Atès que les places per dormir al refugi són limitades, cal fer el pagament de 10 € abans del 6 de juliol.