“Posem-hi el cor”, una caminada per recaptar fons per l’Hospital de Dia d’Oncologia

160
El Grup Posa’t en Marxa de Sant Fruitós i Althaia Manresa, organitzen una caminada solidària aquest diumenge. Els fons recaptats seran integres per la millora de l’Hospital de Dia d’Oncologia de Sant Joan de Déu de Manresa.
La sortida serà entre les 8 i les 9 del matí des del parking de Carrefour Manresa (Poligon dels Trullols) fent una ruta circular. N’hi haurà tres de disponibles per a tots els públics, una de 6,5 kms (fins a Viladordis i els voltants), una de 12 km (que entrarà ja al terme de Sant Fruitós de Bages arribant fins al Bosc Espès tornant seguint el Riu Llobregat) i una altra pels més caminadors de 19 km (que entrarà al nucli de Sant Fruitós, passant pel Bosquet i arribant fins a Sant Benet de Bages, tornant seguint el Riu Llobregat). Per tots els recorreguts hi haurà avituallament i es donarà un entrepà de botifarra.
El preu de la inscripió és de 12 € anticipada, i de 16€ el mateix dia. Es podran fer de forma anticipada, online, a codetickets. En aquest cas és necessari portar l’entrada impresa per poder validar-la i bescanviar-ho pel braçalet. Si es vol adquirir l’entrada presencialment, es pot fer als punts de venda de Manresa (Punt d’informació Althaia a l’Hospital St. Joan de Déu de Manresa) i Sant Fruitós de Bages (Foto Isidre i Gimnàs V2O).
La Fundació Althaia agraeix a l’organització la iniciativa i el fet que s’hagi decidit destinar la recaptació solidària al projecte de l’Hospital de dia d’Oncologia i Hematologia. Asseguren que amb “la col·laboració de tothom farem que el nou equipament sigui una realitat”.