Ponsarnau rep un homenatge a Sant Fruitós com a medallista olímpic

129
Imatge de Jaume Ambròs

LAIA CANDÀLIGA.- L’esport i la importància de l’esport és un concepte que cada vegada agafa més força i es practica més. Per una d’aquestes raons, l’escola Paidos organitza el campus multi esportiu des de fa 6 anys, en el qual participen centenars de nens i nenes que practiquen esport, com ara futbol, bàsquet o voleibol. Com cada any, el campus porta un protagonista relacionat amb l’esport professional. Sant Fruitós és Ciutat del Bàsquet Català, i el protagonista escollit ha estat Jaume Ponsarnau, que ha rebut un homenatge com a medallista olímpic avui al centre.

L’acte s’ha dut a terme a l’escola, amb la presència de l’homenatjat Jaume Ponsarnau, el senyor alcalde Joan Carles Batanés, la directora de l’escola Carme Planas que han fet els parlaments. També hi ha assistit el president de la comissió organitzadora en Ricard Planas, Fernando Peñarubia representant de la Federació catalana de basquetbol, el regidor d’esports de l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages el senyor Tomàs Casero i el coordinador d’esport de l’escola Paidos el Jaume Ambròs i el també representants de l’escola Paidos Carles i Josep Orive.

L’acte ha començat amb un vídeo recordant la trajectòria de Ponsarnau, passant pels inicis, i tots els equips i trofeus que ha guanyat. Alguns alumnes del campus, han fet algunes preguntes al Jaume.

Seguidament la directora de l’escola Paidos la Carme Planas, ha dedicat unes paraules a Jaume Ponsarnau, en les que ha recalcat la promoció de l’esport que fa l’escola. L’últim en parlar ha estat l’alcalde Joan Carles Batanés, que ha reafirmat que el bàsquet és molt important i ha donat les gràcies als assistents i el regidor d’esports de l’ajuntament ha obsequiat Ponsarnau amb una placa.
Per finalitzar, els alumnes del campus han lliurat una samarreta per l’ajuntament, una altra per l’escola i els 3 fills de Ponsarnau li han regalat una samarreta al seu pare.

En acabar, Ponsarnau ha contestat un parell de preguntes sobre l’homenatge i el seu recorregut professional.

Imatge. Jaume Ambròs.