La policia de Santpedor denuncia els propietaris d’un bar per abocar runa al bosc del Camí de Vallbona

107
runa al bosc

La queixa d’una veïna per unes runes en un tram del bosc del Camí de Vallbona, va posar en alerta la Policia Local de Santpedor, que ahir va anar a inspeccionar la zona i va deduir que es tractava de restes del mobiliari d’un bar. Així ho corroboraven rajoles, restes de campana de cuina i un cartell de ‘prohibit menors de 18 anys’.

Tot i que cap bar havia demanat llicència d’obres en les últimes setmanes, des del cos es va arribar a la conclusió que es tractava d’un bar recentment traspassat al poble. L’antic propietari del bar en qüestió va confirmar més tard que, efectivament, aquell mobiliari pertanyia al seu antic local.

Moisès Gimeno, sergent cap de la policia local, ja ha avançat que denunciaran als actuals propietaris “per l’abocament d’aquestes runes i també per haver fet obres sense els permisos pertinents”. La multa pels responsables podria enfilar-se fins als 900 euros, als quals s’hauria de sumar una altra possible multa per fer obres sense permís i el cost de les tasques d’extracció de la runa abocada.