El Pol Freixanet és manresà i és jugador professional de futbol. Actualment és porter al Fuenlabrada, un equip madrileny de la Segona Divisió de futbol professional. Freixanet i els seus companys han estat dins l’ull mediàtic de les darreres setmanes després que un brot de coronavirus a l’equip provoqués la suspensió del darrer partit de la lliga contra el Deportivo. Es va generar molt enrenou al voltant d’aquesta suspensió perquè el Fuenlabrada es jugava l’accés al playoff d’ascens, mentre que el Deportivo es jugava la permanència que finalment no va poder conservar.

A l’Esport i Punt d’Ona Bages hem conegut el testimoni de primera mà d’un jugador que ha viscut setmanes fosques al vestidor madrileny. Així ens ho relatava el mateix Freixanet.

 

Quan va passar tot plegat, l’equip arribava en bona dinàmica tot i que Freixanet havia perdut la titularitat per una lesió petita als isquiotibials. Afortunadament, no van ser casos de coronavirus molt greus però  que va afectar el rendiment de l’equip.

Una carrera exitosa amb origen manresà

Pol Freixanet es va formar pràcticament durant totes les categories base a l’Espanyol. Abans d’arribar-hi va estar a la Sagrada Família i també una temporada a l’aleví del Nàstic de Manresa, club del qual guarda molt bon record.

 

A l’Espanyol va arribar fins al filial, l’Espanyol B. El 2010 va fitxar pel Màlaga. Fins a l’actualitat ha jugat també a l’Oviedo, al Reus i a l’Elx, fins que s’ha consolidat al Fuenlabrada. Recupera l’entrevista sencera amb el Pol Freixanet.