Plena primavera a finals de març

135

Aquest dimecres iniciem la jornada amb un bon Sol, però al llarg del matí arribaran bandes de núvols alts que enteranyinaran el cel. A més, de cara a la tarda és probable que creixin nuvolades al sud de la Catalunya central.
Les temperatures són fresques al matí, i deu ni do els contrastos tèrmics, ja que si ara els valors volten els 0 i 5ºC, ahir al migdia n’eren s’entre 21 i 24ºC. Per tant, encara que faci fred al matí, al migdia l’ambient serà novament relativament càlid.
A més, ja tenim a sobre la pols en suspensió del Sàhara, i ens acompanyarà uns dies més.

Dijous serà un dia de canvis, on iniciarem ja el dia amb el cel enteranyinat de núvols prims acompanyats de pols en suspensió. A finals del matí, però, el cel quedarà mig ennuvolat per l’arribada de més nuvolositat. De moment, però, no esperem precipitacions a cap indret del país.
Les temperatures seguiran similars i sense variacions respecte a dies anteriors, amb fresca al matí i al migdia amb valors superiors als 20ºC.

De cara als pròxims dies esperem els primers cavis significatius a partir de divendres, sobretot a muntanya. Serà dissabte quan podran arribar pluges a les comarques centrals, i les temperatures podran baixar una mica.