El segon ple municipal de l’any portarà a debat l’adhesió de Santpedor al Pacte Nacional pel Referèndum, que té per objectiu celebrar un referèndum sobre la independència de Catalunya aquest mateix any. També es votarà l’adhesió a la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’ que està mobilitzant milers de ciutadans aquestes setmanes amb la organització d’esdeveniments i manifestacions per tal de forçar els polítics a prendre mesures per facilitar l’arribada de refugiats a Catalunya.

A més, s’aprovarà inscriure Santpedor al projecte Viles Florides, una iniciativa que pretén premiar els municipis que apostin per fomentar els seus paisatges a través de l’enjardinament i l’ornamentació. Santpedor es podria convertir en el primer municipi de la comarca a esdevenir Vila Florida.

Les tarifes dels taxis e 2017, la Mancomunitat de Sanejament del Bages 2015, i el dipòsit a la concessionària del Servei públic de la Residència de Can Jorba, seran altres temes que es tractaran al ple municipal que es farà demà dimarts 14 de febrer a la Capella de Sant Andreu a partir de les 19:30h. Un ple municipal que com sempre és obert al públic i a les aportacions, en el torn final de preguntes, dels ciutadans.

Consulteu la convocatòria del Ple Municipal de febrer amb l’ordre del dia.