El primer ple ordinari de l’any de Sant Fruitós s’estrena amb el canvi d’horari, a les 6 de la tarda

150

El ple de Sant Fruitós d’aquest dijous 12 de gener, el primer ordinari de l’any 2017 després del ple extraordinari del 4 de gener, començarà a les 6 de la tarda. El canvi d’horari es va aprovar en el ple de desembre i a partir d’ara en lloc de començar a les 8, els regidors es reuniran dues hores abans. Els plens se seguiran retransmetent en directe per Ràdio Sant Fruitós.

Hi ha 9 punts a tractar a la convocatòria del ple, tot i que pot ser que s’hi sumin, si s’escau, sobrevinguts o preguntes en el torn obert de paraules. Dels aspectes a tractar, en podem destacar la creació d’una comissió de seguiment del pla estratègic de l’Aviació a Catalunya 2030, per una possible modificació del pla general per zones verdes i de la zona residencial del carrer Pere Clapera, així com la pròrroga del conveni que l’Ajuntament té amb el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus per aquest nou any.

Hi ha un prec que presenta el grup municipal CIU sobre el projecte de numeració en l’àmbit de la carretera de Vic i carrer del Montpeità.