Ple extraordinari i jornada de treball a l’ajuntament de Santpedor pel Dia de la Constitució

145

L’alcalde de Santpedor, Xavier Codina, ha confirmat que els regidors de l’equip de govern santpedorenc (ERC) treballaran el proper dimarts 6 de desembre, Dia del a Constitució Espanyola, i es sumaran així a la crida de la AMI (Associació de Municipis per la Independència) per no fer festa en aquesta data festiva senyalada al calendari espanyol. En concret, els regidors seran a l’ajuntament treballant en els nous pressupostos que s’han de presentar en el ple municipal ordinàri del mes de desembre (dimarts 13 a les 19:30h).

A més, Codina ha convocat un Ple Extraordinari a les 12h del 6d per debatre una moció per adherir els regidors l’Assemblea d’Electes de Catalunya (AECAT), promoguda per la ANC i la mateixa AMI. Progrés Municipal ja ha confirmat que no podrà assistir-hi, però sí que ho farà el Partit Demòcrata Català.

Regidors de molts municipis de Catalunya també treballaran pel 6d, tal i com ja va passar el passat 12 d’octubre, dia de la Hispanitat, i en algun poble els ajuntaments fins i tot obriran les portes, com si fos un dia feiner qualsevol.