Ple absolut a l’Auditori en l’estrena d’Illa Inaudita’ de la Coral Escriny de Santpedor

101
Concert Illa Inaudita Coral Escriny FOTO.CORAL ESCRINY
Concert Illa Inaudita Coral Escriny FOTO.CORAL ESCRINY

L’Auditori Convent de Sant Francesc va ser escenari, dilluns dia de Nadal, d’un concert de talla, la presentació de l’obra ‘Illa Inaudita’ cantada per la Coral Escriny amb l’acompanyament de Manel Camp al piano. Un Manel Camp que ha arranjat i adaptat pels cantaires aquesta peça composta per 11 poemes seleccionats pel professor de Literatura Catalana de la Universitat Autònoma de Barcelona. Els cantaires i el reconegut pianista van delectar el públic, que omplia a vessar les magnificents instal·lacions de l’Auditori.

El concert, a més, obria els actes de celebració dels 50 anys de la Coral, que ja va anunciar al novembre la intenció de celebrar l’efemèride amb interessants projectes musicals de la mà d’Orquestra de Cambra Terrassa 48 per cantar l’adaptació del Rèquiem de Mozart. Així com també un cantada de músiques africanes amb l’Escola Municipal de Música de Santpedor.

Abans però, el grup té a la vista dos concerts més per cantar ‘Illa Inaudita’. El 14 de gener, altre cop a l’auditori del convent de Sant Francesc de Santpedor, i el 3 de febrer al teatre Kursaal de Manresa.