La Plataforma Animalista de Santpedor assumeix la gestió de les signatures contra les vaquetes

174
Vaquetes Festa Major 2017
Vaquetes Festa Major 2017

El PAS, o Plataforma Animalista de Santpedor va fer un comunicat per respondre a la denúncia que un veí del poble hauria presentat contra la Fundació Fauna per irregularitats en la recollida de signatures contra les vaquetes. Els animalistes, en primer lloc, asseguren haver-se assabentat per la premsa de la denúncia. Tot i que assumeixen completament la gestió i coordinació de la campanya de recollida de signatures -en detriment de la Fundació Fauna-.

En el text enviat als mitjans, el PAS recalca que “la recollida de signatures es procés legal i rigorós, essent encara un procés obert i en curs. En cap moment la Plataforma Animalista de Santpedor ha marcat una data d’entrega de signatures. I tal i com ja ha dit via la seva pàgina ho farà quan ho cregui més adient”. En aquest sentit, també volen deixar clar que “en cap cas s’ha fet un ús fraudulent ni il·legítim de les dades i l’entitat es reserva les accions oportunes al respecte de la denuncia absolutament improcedent i falsa”.

La plataforma demana que deixin de fer-se correbous a Santpedor i es destinin els diners d’aquesta activitat a d’altres de caràcter més social.