El Pla del Puig es trasllada a l’època dels faraons en la festa de final de curs

87

JAUME GRANDIA / REDACCIÓ. L’escola El Pla del Puig ha celebrat aquest dissabte la festa de final de curs 2015-2016 traslladant-se per uns moments a l’Antic Egipte. Alumnes, mestres i pares es van traslladar al temps dels faraons, més de 6.000 anys enrere.

La festa va començar a les 5 de la tarda amb l’arribada dels alumnes vestits amb la roba corresponent a l’actuació que havien de representar. El grup de sisè va fer una actuació pels mestres amb tics i tòpics molt divertida per acomiadar-se. Els de 6è d’aquest curs són el primer grup que va començar des de P3. Després del sopar hi va haver disco i un recordatori per cada nen. Tot això va ser possible gràcies als diners recaptats amb les llumenetes de Nadal, de la mona i tots els divendres de berenars.

Un cop acabades les representacions, els pares varen poder degustar uns pastissos casolans i fruita del temps mentre passejaven per les parades on es podien adquirir productes de l’època i participar en jocs organitzats per l’AMPA ambientats en l’Antic Egipte.