Les piscines de Sant Fruitós enceten temporada el 16 de juny

194

La piscina Municipal de Sant Fruitós de Bages encetarà la temporada d’estiu el divendres 16 de juny amb una jornada gratuïta de portes obertes. L’equipament municipal obrirà cada dia des de les 11 del matí i fins a les 8 del vespre de forma ininterrompuda fins al dilluns 11 de setembre.

Del 8 al 15 de juny (ambdós inclosos), els interessats en tramitar els abonaments de temporada, poden dirigir-se a la consergeria de la piscina en horari de dilluns a divendres des de les 10 del matí fins a la 1 del migdia, i de 4 a 7 de la tarda. Els preus són els mateixos que els de la temporada anterior.

Aquest any també s’organitzaran cursets de natació per a infants de 4 a 10 anys, per aprendre a nedar i millorar l’estil. Els preus dels cursets també es mantenen respecte als anys anteriors. L’equipament estrenarà temporada amb l’ampliació de l’entrada i la instal·lació d’un torn doble d’accés per tal de facilitar les entrades i sortides.

La licitació del servei de socorrisme s’ha adjudicat a la mateixa empresa que l’any passat, Socorrisme Aquasos, la de consergeria a Diversport i la de manteniment a Sport Assistance 2000. Josep Maria Gombau, també responsable del bar de la UPC, es farà responsable de la gestió del bar.