La piscina obre les portes a la temporada d’estiu

216

La piscina de Sallent ahir va mostrar les seves noves instal·lacions després de les obres dutes a terme durant la jornada d’hivern. Les obres que s’han dut a terme per tal que tots els socis puguin gaudir de les millors condicions a l’hora de nadar i banyar-se.

Les obres que s’han dut a terme han estat la millora de la piscina en l’àmbit intern, ja que hi van haver pèrdues a principis de l’any passat a causa de les canonades, que ara s’han arreglat i això ha fet que la piscina perdés profunditat. Actualment aquesta té una profunditat mínima d’1,30 m i de màxima fa 1,75 m. Ara s’han canviat els tubs de filtratge, juntament amb tots els desaigües i col·lectors d’aigua, “això fa que aquesta es filtri abans, ja que l’impulsor és més potent”, assegura Valentí Escayola, president de la piscina.

Actualment, els horaris de dilluns a divendres serà de dos quarts de set a les nou del vespre. En relació amb els caps de setmana serà de vuit del matí a les vuit del vespre. Finalment, diumenge i festius l’horari serà de nou del matí a les vuit del vespre. Hem parlat amb Valentí Escayola, president de la piscina.

Aquí us deixem els preus de la piscina. El preu del carnet d’estiu, no inclòs a la fotografia, és de 100 euros.

Quotes-piscina