Pintura i tallers en el primer mes de la Turbina Petita de Sallent

99
La Turbina Petita de Sallent FOTO:AJUNTAMENT DE SALLENT

La Turbina petita és l’espai d’oci familiar per nens i nenes fins a 12 anys. Un lloc on, cada tarda, poden gaudir lliurement del gran nombre d’activitats, jocs i espais que la zona ofereix. L’espai es va reestrenar el passat 4 de desembre amb nous projectes a l’aguait.
Aprofitant el temps de fred i les festes de Nadal, el divendres 15 es va organitzar un taller de pintura, on els petits artistes van crear avets de Nadal amb les petjades de les seves mans. El dilluns 18, seguint amb el fil nadalenc, es va fer volar encara més la imaginació creant petits adorns amb materials reciclables per decorar l’avet de Nadal de la Turbina com estrelles fetes amb macarrons o campanetes construïdes a partir de pots de iogurt. El darrer taller es va fer el dia 20, els nens i nenes van embrutar-se les mans de fang i argila per donar forma a un Tió d’allò més divertit.
La turbina petita roman tancada des del 22 de desembre, però reobrirà les portes al públic després de festes, amb els mateixos horaris, de 17:30 h a 19:00 h, i amb nous projectes per endavant.