Pinten l’entrada del nou local de Junts per Sant Fruitós i retiren l’estelada i els llaços de l’Ajuntament

135
Local de Junts per Sant Fruitós a la carretera de Vic, 45 del poble
Local de Junts per Sant Fruitós a la carretera de Vic, 45 del poble

La matinada de dissabte un grup indeterminat d’individus van pintar l’entrada del nou local del grup municipal Junts per Sant Fruitós (encara CiU oficialment) i van retirar l’estelada i els llaços grocs de l’Ajuntament del poble.

Els autors dels fets van arribar a Sant Fruitós de Bages dividits en tres vehicles i van fer una pintada a l’entrada del nou local de Junts per Sant Fruitós. En la pintada s’hi pot llegir ‘Viva España i el número 155’.  Seguidament, el grup organitzat va actuar a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, on va retirar l’estelada, el llaç groc lluminós i les pancartes de l’ens municipal.

La policia local va poder identificar-los i Joan Carles Batanés, alcalde del municipi, ha expressat en un comunicat que coneixen l’identitat de quatre dels autors, gràcies a tasca de la Policia Local de Sant Fruitós i a la càmera instal.lada a l’Ajuntament, i que procediran a presentar una denúncia.

El grup municipal Junts per Sant Fruitós (encara CiU oficialment), també va emetre un comunicat en que denuncia i condemna els actes vandàlics comesos i en el que també expliquen que continuaran treballant des del respecte per defensar la democràcia i les llibertats de pensament i d’expressió. El comunicat també afegeix que Junts per Sant Fruitós defensa i desitja un país lliure on es pugui viure en llibertat absoluta i ningú sigui perseguit per les seves idees i opinions.