El Petro-Pintó ASFE Sénior B Femení de tercera es proclama Campió de Barcelona

161
Facebook ASFE

PERE FLORES.- L’equip del Petro-Pintó ASFE Sénior B Femení de tercera es va proclamar diumenge Campió de Barcelona de la categoria.

Les noies que entrena el Ramon Farré van guanyar en semifinals el CB Ripollet 53-67 al partit que es va disputar al matí i a la tarda, a la final, es van imposar al Vedruna de Gràcia 49-43 aconseguint el títol i arrodonint una temporada fantàstica que encara podran millorar diumenge a Sant fruitós, aquí a casa, on es disputa la final a 4 del Campionat de Catalunya de la categoria.

Un altre referent del cap de setmana passat va ser l’activitat que hi va haver al pavelló de Sant Fruitós com a part de les competicions de la Ciutat del Bàsquet Català.

En primer lloc es va celebrar la trobada d’exjugadors de l’ASFE i el bàsquet de Sant Fruitós on hi van participar una trentena de jugadors. En aquest cas, el resultat era el menys important perquè la prioritat era el retrobament d’antics companys d’equips i aventures esportives. En una de les mitges parts d’aquesta trobada, es va retre homenatge al Salva, el Salvador Carpio, ex-conserge del pavelló sense el qual no s’explica la història del nostre bàsquet.

Després, al migdia es va jugar la final de la Lliga BAB d’aficionats del Bages on l’equip del Frankfurt Cal Xavi es va imposar al de La Botigueta 72-58.

En definitiva, va ser una matinal de germanor al voltant del món de la cistella i de molt bon ambient amb el bàsquet com a fil conductor.

El coordinador de la Comissió Ciutadana Ciutat del Bàsquet Català 2016, Ricard Planas, ens fa una valoració de la torbada de diumenge i ens avança alguns dels actes de cara el setembre, com són una Trobada d’Exjugadores o un taller de música amb pilotes de bàsquet.