Petons i alegria al videoclip de la nova cançó d’Strombers ‘Festa Major’

190
Ferran Gallart (cantant Strombers) al pregó de la Festa Major de Santpedore
Ferran Gallart (cantant Strombers) al pregó de la Festa Major de Santpedore

Les imatges del nou videoclip del nou tema del grup bagenc es van gravar íntegrament a la Plaça Gran de Santpedor durant l’entrada de penyes i els actes posteriors al pregó institucional

El grup bagenc Strombers ha tret a la llum un nou tema, ‘Festa Major’, dedicat a la Festa Major de Santpedor. El videoclip que l’acompanya, de fet, es va gravar íntegrament a la Plaça Gran de Santpedor el divendres 8 de juny, en els actes posteriors al pregó institucional. Un plaça en plena ebullició amb l’entrada de penyes, les actuacions de les entitats culturals, el flasahmob, i tots els actes posteriors al pregó. Les imatges mostren gent de diferents colles, parelles fent-se petons, moments de rauxa, entrada de penyes a la plaça i panoràmiques de la plaça gran a rebentar de gent. Un cop finalitza la cançó, a més, el vídeo continua amb gravacions de santpedorencs fent les seves dedicatòries per la Festa Major.

El tema és un homenatge a Santpedor, la seva Festa Major, i la seva gent. El cantant del grup, Ferran Gallart, és santpedorenc i sempre ha participat molt activament en la vida associativa del poble.

Aquí podeu veure el videoclip complet, que Strombers ha penjat al Youtube: