Les imatges del nou videoclip del nou tema del grup bagenc es van gravar íntegrament a la Plaça Gran de Santpedor durant l’entrada de penyes i els actes posteriors al pregó institucional

El grup bagenc Strombers ha tret a la llum un nou tema, ‘Festa Major’, dedicat a la Festa Major de Santpedor. El videoclip que l’acompanya, de fet, es va gravar íntegrament a la Plaça Gran de Santpedor el divendres 8 de juny, en els actes posteriors al pregó institucional. Un plaça en plena ebullició amb l’entrada de penyes, les actuacions de les entitats culturals, el flasahmob, i tots els actes posteriors al pregó. Les imatges mostren gent de diferents colles, parelles fent-se petons, moments de rauxa, entrada de penyes a la plaça i panoràmiques de la plaça gran a rebentar de gent. Un cop finalitza la cançó, a més, el vídeo continua amb gravacions de santpedorencs fent les seves dedicatòries per la Festa Major.

El tema és un homenatge a Santpedor, la seva Festa Major, i la seva gent. El cantant del grup, Ferran Gallart, és santpedorenc i sempre ha participat molt activament en la vida associativa del poble.

Aquí podeu veure el videoclip complet, que Strombers ha penjat al Youtube: