Un petit tram de Pineda de Bages passarà a formar part de Sant Fruitós de forma oficial

109

Es tracta d’un petit tram de la urbanització que formava part del terme de Sant Joan de Vilatorrada i que els dos ajuntaments van acordar canviar-ne el límit.

El Departament de Governació, Administracions Locals i Habitatge ha aprovat l’alteració dels termes municipals del paratge del Poal de Pineda de Bages perquè passi a formar part del terme de Sant Fruitós de Bages.

L’alteració dels termes ve d’una comissió de delimitació territorial per la qual treballa la Generalitat des de fa temps per tal de marcar els límits entre municipis. L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i Sant Fruitós de Bages van acordar fa dos anys que un terreny petit de Pineda de Bages que estava en territori de Sant Joan, formés part del municipi de Sant Fruitós. Concretament es tracta d’un tram petit del carrer de la Mònica que va a parar al Poal.

El Departament ha tingut en compte consideracions d’ordre geogràfic, demogràfic, econòmic o administratiu que fan aconsellable l’alteració dels termes. La modificació del límit no suposa cap altre tipus de canvi per part dels ajuntaments afectats que el canvi de terreny del carrer.