El nombre de persones registrades a les llistes de l’atur a Sant Fruitós de Bages al mes de juliol ha augmentat en 7 persones respecte el mes anterior. Un juny que es presentava inèdit, ja que les dades d’aturats es mantenien exactament iguals als mes de maig, ni pujava ni baixava. Ara, doncs, l’atur a Sant Fruitós se situa en 354 aturats, segons dades de l’Observatori del Departament d’Empresa i Ocupació.

L’atur al conjunt del Bages, segueix la mateixa línia i puja en 116 persones i se situa en 9.331 aturats. D’una banda trobem Manresa liderant la llista d’augments, amb 42 aturats més. I al costat oposat, la baixada més gran és la de Cardona, amb 16 aturats menys respecte el mes anterior.

Les llistes de desocupats baixen en poc més d’un miler de persones a Catalunya, fins als 369.124 aturats. Al conjunt d’Espanya l’atur ha baixat en 27.141 persones al juliol respecte al mes anterior i el nombre total d’aturats se situa en 3.135.021 desocupats, la xifra més baixa des del desembre del 2008.