REDACCIÓ | Des de fa 3 anys l’Esplai GEPS de Santpedor juntament amb algunes persones del poble organitzen el Pesebre Vivent de Santpedor, ja que l’antiga comissió és va disoldre i es va considerar que no es podia perdre un dels actes més importants i més antics del poble.

El primer any amb molt poc temps van organitzar el Pessebre a la Plaça Gran amb 5 escenes. L’any passat van voler recuperar el recorregut i van fer fins a 9 escenes amb l’ajuda de l’AMPA de l’Escola Riu d’Or que va muntar dues escenas. Enguany amb la col·laboració de l’AMPA de l’Escola Riu d’Or que torna a participar montant-ne dues i l’AMPA de l’Escola Llisach de Santpedor que engunay en farà una. D’aquesta manera intenten cada any fer crèixer el Pessebre Vivent de Santpedor. Teníen pensat recuperar l’escena de les rentadores però no ha sigut possible. Aquest any també s’hi podrà veure en algun racó el caganer.

Es celebrarà el dia de Nadal i Sant Esteve de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. Hi haurà 10 escenes que es repartiran entre 7 cases del nucli antic i 3 al carrer del nucli. L’entrada és gratuïta. Al finalitzar el reccoregut hi haurà botifarrada i caldo per a tothom. Comprant els tiquets anticipats costa 3,50€ (entrepà, beguda, i caldo) i en els mateixos dies 4€. Els tiquets anticipats es poden comprar al forn de pa de la Plaça Gran (Cal Taró) o a la Llibreria de la plaça de l’església (Horitzó).