Pere Salvans és el nou director de l’Escola Vedruna de Sallent

187

Pere Salvans, avui, agafa el relleu de la direcció de Magda Casòliva, que fins al 31 d’agost -ahir- era la directora de l’Escola Vedruna de Sallent. Després de 22 anys davant de la direcció, Casòliva, ha deixat pas a Salvans perquè continuï amb aquest projecte.

El nou director de l’escola assegura que no ha estat una dedició fàcil, ja que hi havia molts factors a valorar. L’ex cap d’estudis, assegura que la seva funció d’abans era portar el tema de les “memòries, documentació de programacions, l’organització del curs i la seva gestió”, uns pals que ell ara no haurà de tocar. Deixant de banda el seu antic càrrec, deixa clar que ara la seva nova funció, com a director, “és tenir-ho tot al cap”. Escoltem el nou director de l’Escola Vedruna, Pere Salvans:

“Som un molt bon equip”, aquest és un dels motius pels quals Pere Salvans ha acceptat ser el nou director de l’Escola Vedruna i a més, tenir al costat Magda Casòliva en aquests inicis és clau. Actualment, “l’escola està en un dels seus millors moments” va assegurar Casòliva en una entrevista a Ràdio Sallent, i per aquest motiu Salvans deixa clar que es vol mantenir la filosofia d’abans i avançar amb els projectes que hi ha engegats. Escoltem quins són els seus objectius de cara al seu nou càrrec.

El nou equip que hi haurà a l’escola serà el següent: Pere Salvans estarà a la direcció, Rosa Carol serà la nova cap d’estudis i Maria Antònia Hernández serà la secretaria. Pel que fa a la llar d’infants, la nova coordinadora serà la Mariona Garcia.