Pere Aragonès a la nova planta d’Avinent: “El Bages és una comarca amb llarga tradició industrial”

125

El President de la Generalitat, Pere Aragonès, assegura que el Bages està vivint un creixement exemplar per Catalunya. Ho ha fet aprofitant la inauguració oficial d’Avinent Hub, una empresa dedicada al desenvolupament de productes per al sector mèdic i industrial.

L’empresa ha posat fil a l’agulla a la seva expansió i avui s’ha inaugurat de manera oficial, a Santpedor, el nou espai d’innovació de 8.000 m2. Aquests, però, se sumen als 20.000 que ja té l’empresa. És per aquesta raó que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha explicat que el Bages està vivint una gran expansió.

L’objectiu ara de l’empresa és, amb l’aplicació, poder garantir el creixement del grup en un futur, que s’ha fixat passar dels 35 MEUR facturats en l’últim any fins als 50 MEUR el 2025. De fet, el director de l’empresa Albert Giralt, assegurava que ara la finalitat principal és créixer.

Qui també ha tingut paraules d’agraïment ha sigut l’alcalde de Santpedor, Xavier Codina, on va assegura que era un orgull pel poble poder aplegar una empresa de tantes magnituds.

Amb aquest creixement es té previst i passar dels 35 milions d’euros facturats en el darrer any als 50 milions l’any 2025, a més de passar de 300 a 350 treballadors.