Per la diada, des de Sallent i Cabrianes cap a la Meridiana

222

La Via Lliure a la República Catalana vol omplir la Meridiana barcelonina, i des d’ANC Sallent volen omplir els cinc autobusos que han organitzat per anar-hi. Les inscripcions estan obertes des d’ara fins al set de setembre. Els bitllets es poden comprar per deu euros als establiments sallentins Utopia, Araceli, Tot Turisme i Escayola. Pilar Sala, membre d’ANC Sallent, ha dit que encara que les inscripcions siguin fins al set de setembre, no vol dir que hi hagi places assegurades: “un cop els autobusos estiguin plens, no podrem donar més bitllets”. També ha informat que a Cabrianes se n’han llogat dos més.

Pel que fa a les activitats prèvies a la diada catalana, el dia deu al vespre hi haurà la marxa de torxes. A les nou es sortirà de plaça Catalunya amb l’acompanyament d’un grup de batuca i amb el recital musical del grup Ecofusió a l’acabament. I com cada any, Elena Viñas cantarà Els Segadors.

Pilar Sala també va voler parlar de l’acte de l’ANC a Manresa, l’11 de juliol, com a activitat estiuenca prèvia a la diada. La va anomenar “regió 7”, tot i que va comprendre les comarques del Bages, el Moianès, l’Anoia, el Berguedà i el Solsonès. L’acte va prendre per eix la solidaritat, donant molta importància al possible i desitjable 0’7% del pressupost general per la solidaritat i la cooperació internacional. La solidaritat és un dels deu eixos per la República Catalana.

eixos anc 11s
Font: ANC