La Pegatina va omplir d’energia i colors el Pavelló Municipal de Sant Fruitós en el concert inaugural de la Festa Major d’Hivern. Podeu veure fotos al facebook de Ràdio Sant Fruitós.

Entre el públic hi havia divergència d’opinions entre l’alt preu de les entrades (sense consumició) i que els menors de 16 anys haguessin d’entrar acompanyats d’un adult,  però tot i això centenars de persones van ballar el ritme mestí del grup de Montcada, el més internacional del país i que el març començarà una gira World Tour que els portarà a Mèxic, Bèlgica i Holanda i que clourà els dies 27, 28 i 30 de setembre a la Sala Apolo de Barcelona. Per tant, el concert d’ahir va ser l’últim que el grup farà a Catalunya en molts mesos, i es van reservar moltes sorpreses pel públic que va assistir al concert i que va ballar amb molta energia al ritme d’El gat Rumberu, Maricarmen i Lloverá y yo veré. La Pegatina va convidar a pujar a l’escenari Antonio el Remendao i a l’actor de Crackòvia, Jordi Ríos.

També van interpretar una cançó del nou CD, en el qual treballaran un cop acabi la gira World Tour. Abans del concert, DJ Aleix va fer una sessió prèvia al concert i després, el grup Sixtus va actuar per a tancar l’acte.